Stap binnen in de straffe koffiewereld van Bruynooghe

Welkom in de Bruynooghe concept store!

Bruynooghe concept store
Shoppingcenter K in Kortrijk (gelijkvloers)
Steenpoort 2, 8500 Kortrijk

Openingsuren
Donderdag & vrijdag: 14u00-18u00
Zaterdag: 10u00-18u00
Krokusvakantie: ma-vr 14u-18u & zaterdag 10u-18u

Zo garanderen we je een coronaproof bezoek:

masker dragen verplicht

handen ontsmetten

respecteer de afstand

max. 5 personen toegelaten

Bruynooghe back to the roots

 

Bruynooghe Koffie is al sinds 1935 een gevestigde waarde bij de West-Vlaamse koffiedrinkers van o.a. Kortrijk, waar de allereerste koffiebranderij van Bruynooghe gevestigd was. En nu is de cirkel helemaal rond: Bruynooghe vestigt zich tijdelijk terug in Kortrijk met een gloednieuwe concept store! Je kan er producten uit het Bruynooghe assortiment kopen, zoals bonen en gemalen koffie, koffiepads en – filters, sierblikken en gestreepte kopjes.
In aanloop naar de feestdagen vind je er ook exclusieve koffiegeschenken om je familie en vrienden te verrassen.

 

Daarnaast kan je er Bruynooghe Koffie komen proeven volgens de traditionele receptuur, want sinds de oprichting werd er niets veranderd aan de unieke en geliefde Bruynooghe blend. De hypermoderne processen hebben de smaak van Bruynooghe Koffie ​doorheen de jaren verfijnd om zo het allerbeste uit de koffieboon te halen.​ Kom het zelf proeven wanneer je een bezoekje brengt aan onze concept store, want je krijgt een gratis koffie, cappuccino of latte, en voor de kinderen is er warme chocolademelk met koekjes!

 

Bruynooghe verbindt generaties en brengt jong en oud samen om te genieten van iets waar geen leeftijd op staat. Ook in onze concept store willen we jongeren warm maken voor een unieke koffiebeleving. Daarom hebben we een interactieve “Instagram wall” opgericht. Wat er precies te beleven valt, verklappen we nog niet. Maar dat je er leuke foto’s voor Instagram kan maken, daar mag je alvast zeker van zijn! #BruynoogheKoffie

Voor wie al jarenlang voor Bruynooghe kiest of net op zoek is naar iets nieuws. De Bruynooghe concept store is voor iedereen die wil proeven van een straf verhaal!

Geraak je niet in Kortrijk, maar wil je wel Bruynooghe koffie kopen?

deel op

Meer van Bruynooghe koffie